Het gezicht achter
Luxury Skin Design

Ik ben afgestudeerd allround schoonheidsspecialiste, heb ruim 25 jaar ervaring en mezelf door de jaren heen verder geschoold en all-round gespecialiseerd, o.a. als huidspecialist. Vooral anderen zorg en aandacht geven. Dat is de natuurlijke drive die mij motiveert om cliënten te behandelen en te verzorgen. Ik hou van diversiteit bij mensen. Man of vrouw, jong of oud van bouwvakker tot advocaat. Luxury Skin Design is er voor jou, als jouw vraag past bij mijn visie en aanpak. Door mezelf te blijven ervaar je Luxury Skin Design als een fijne omgeving en zo kun ook jij jezelf zijn. Met mijn optimistische zekerheid en ervaren vakkundigheid maak ik de mooiste versie van jezelf zichtbaar. 

Bij Luxury Skin Design stopt de zorg niet als de behandeling klaar is. Met meer dan 25 jaar ervaring weet ik hoe belangrijk nazorg is voor cliënten.

LuxurySkinDesign-67
LuxurySkinDesign-76

Mijn persoonlijke aanpak

Ik kom uit een ondernemersfamilie en het zelfstandig ondernemerschap is mij met de paplepel ingegeven: aanpakken, doen waar je blij van wordt en genieten van het resultaat. Dat is precies wat ik nu alweer jarenlang in mijn eigen zaak doe. De verschillende huidtypen vragen om een specifieke eigen aanpak. Daarom krijgt elke klant en elk huidtype de aandacht die het nodig heeft en verdient. Naast mijn eigen expertise maak ik gebruik van het professionele skincare merk Ekseption. Het is een fantastisch merk en dat wil Luxury Skin Design haar cliënten graag laten ervaren. Want minder dan het beste is gewoon niet mijn stijl!

Mijn productlijn

Ekseption is gebaseerd op innovatieve huidverzorging en peelings en wordt in 47 landen over de hele wereld gebruikt. Deze producten optimaliseren de PH van de huid, zodat het huidvernieuwing optimaliseert. Hierdoor verminderen huidproblemen en in de meeste gevallen verdwijnen ze zelfs. De producten en actieve werkstoffen zijn gebaseerd op de beste organische stoffen, afkomstig uit de natuur. Met Ekseption kunnen maximale resultaten worden behaald. Geven de producten niet het gewenste effect? Kom dan vooral terug en je krijgt gratis advies en begeleiding; net zo lang, totdat jij tevreden bent.