Huidverzorging

De juiste verzorging voor jou en jouw huid.

Bij huidverzorging krijg je de juiste zorg die jij en je huid nodig hebben om er weer stralend goed uit te zien. Ik heb oog voor jou als individu. De zorgzame beleving die je bij mij in de schoonheidssalon ervaart, is te danken aan mijn jarenlange ervaring, de vakkennis die ik beoefen en de fantastische producten die ik gebruik van Ekseption. De hoogwaardige organische producten van dit Skincare merk werken namelijk perfect voor een optimale huidverzorging. Ook voor de zeer gevoelige huid en de mannenhuid. De producten van Ekseption zijn uitsluitend natuurlijk en biologisch, denk aan papaja, pompoen en komkommer. Het is op innovatieve wijze samengesteld om je huid mooier te maken.
Zo wordt de mooiste versie van jezelf weer zichtbaar! 

Laat je bij Luxury Skin Design lekker verwennen en geef jezelf of een ander vakkundige behandeling of verzorging en heerlijke ontspanning cadeau.

Reviews

Nadat mijn dochter voor diverse behandelingen bij Rianne van Luxury Skin Design 
was geweest, waren de resultaten verbluffend. En ik vroeg me af wat Rianne voor vrouwen van mijn leeftijd kon betekenen. Dus ik ging met haar in gesprek. Ik hoef er niet jong uit te zien, maar wilde graag hetzelfde als mijn dochter: een mooie, gladde en gezonde huid met in mijn geval iets minder rimpels. Rianne beloofde mij de mooiste versie van mezelf zichtbaar te maken en daarbij de levenservaringen in beeld te behouden, want ik wil er wel natuurlijk uit blijven zien.
Ik kan zeggen: ik kwam in een warm bad terecht. Rianne luisterde naar mij en hoorde goed wat ik wel en vooral ook niet wilde. Ze nam uitgebreid de tijd om mijn opties te benoemen en schetste een reëel beeld over de te verwachten resultaten. Ze houdt geen verkooppraatjes, maar vertelt open en eerlijk over haar producten en behandelingen. De combinatie van haar ervaring en vakkennis met haar warme en open karakter, maakte het voor mij makkelijk om met het behandelplan te starten. En ik kan zeggen dat ik nu, na jaren van niet graag naar mezelf kijken, oprecht volop straal. Ik had nooit gedacht dat ik dit ooit zou laten doen, maar dit is het mooiste cadeau dat ik mezelf ooit heb gegeven.