Huidverbetering

LuxurySkinDesign-17

Huidverbetering

Waarvoor kun je bij Luxury Skin Design terecht

Elke cliënt heeft andere wensen en behoeften. Het is mijn taak om deze te zien en te horen. Ik luister met aandacht en kijk met deskundige blik. Er is alle tijd om jouw vragen, problemen en wensen in beeld te brengen.
Met huidproblematiek kun je bij Luxury Skin Design terecht voor: de behandeling van littekens, het verwijderen of herstellen van oneffenheden, egaliseren van de huid en het reduceren van huidveroudering. Soms is een combinatie van behandelingen wenselijk. Dit gaat altijd in overleg met jou.

Word de mooiste versie van jezelf

Mijn werkwijze

Ieder mens is uniek en elk huidtype is anders. Jouw vraag is uitgangspunt voor het intakegesprek dat we samen voeren. Aan de hand van jouw input en mijn kennis en ervaring maak ik, indien gewenst, een zorgvuldige analyse van jouw huidtype. Op basis daarvan krijg je advies op maat en bespreken we welke behandeling het beste bij jou en je persoonlijke behoefte past. Met dit individuele behandelplan gaan we samen aan de slag. Het resultaat is een gezonde huid en een (natuurlijke) uitstraling, waardoor je zelfvertrouwen toeneemt. En zo wordt de mooiste versie van jezelf nóg zichtbaarder!

Reviews

Zojuist weer een heerlijke gezichtsbehandeling bij Rianne gehad! Ook goed advies gekregen over mijn huid. Mijn huid ziet er na elke behandeling weer egaler en gezonder uit. Ik ben erg tevreden. Rianne verstaat haar vak goed en daar komt bij dat je je bij haar meteen thuis voelt en in haar stoel helemaal ontspant. Kortom, Rianne is een echter topper!

Luxury Skin Design is laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Dat geeft je een comfortabel gevoel in een veilige sfeer van vertrouwen en eigenheid.