Meso Therapie

Fillers / injectabals / meso therapie-Skin Boost

Heb je rimpels en lijntjes of een huidplooi in het gelaat die je storen? Zou je graag meer volume in je lippen willen hebben? Of liever een huid verbeterende boost voor je gezicht en/of hals? Dan is deze behandeling geschikt voor jou. Direct zichtbaar resultaat, superveilig en je behoudt jouw natuurlijke look. Maak vrijblijvend een informatieve afspraak. Ben je meteen enthousiast? Dan behandelt Luxury Skin Design direct.

Injecteren met een hoogwaardige mesoGun

Luxury Skin Design werkt uitsluitend met de enige echte hoogwaardige mesoGUN die er op de markt is. Dat betekent geen injecties vanuit de losse hand. Dit kent vele voordelen. Zo weet je als client dat er uitsluitend in de juiste huidlagen geprikt wordt. Dit stelt Luxury Skin Design in. Ook wordt de hoeveelheid van het Hyaluron ingesteld dat ingespoten wordt. Op die manier kan de onderhuid niet onnodig beschadigd worden en wordt het door velen als mindergevoelig ervaren dan als er uit de losse hand geïnjecteerd wordt.

Luxury Skin Design werkt uitsluitend met Hyaluron dat na verloop van tijd volledig het lichaam verlaat. Het is een Hyaluron dat volledig aansluit op het Hyaluron dat van nature in ons lichaam zit. Daarom zijn er voorafgaande aan de behandeling geen allergietesten nodig.